Smedegaard HR I mail: cs@smedegaardhr.dk I phone: + 45 42801050 I Følg


Skarp, fokuseret og nærværende sparring

Drivkraften bag Smedegaard Rekruttering er Christina Smedegaard.

Smedegaard Rekruttering er etableret i 2015 med visionen om at skabe den rekrutteringsvirksomhed, jeg selv gerne vil samarbejde med.

En rekrutteringsvirksomhed, hvor man fra kundens og kandidaters side oplever kvalitet, grundighed og professionalisme i alle aspekter af rekrutteringsprocessen.

Rekruttering er en disciplin, som jeg mener indeholder fire væsentlige parametre:

 • Solid indsigt, erfaring og mestring af alle aspekter af rekrutteringsprocessen
 • Nyeste viden om search og sociale medier
 • Et godt forretningsmæssigt netværk
 • Flid som skaber et bredt og kvalificeret felt af ansøgere til virksomheden


Om Christina

Jeg har solid erfaring med et stort antal rekrutteringer på alle organisatoriske niveauer. Jeg har gennem alle årene gennemgået intensiv undervisning og kurser i Rekruttering for at være blandt de bedste.

Jeg underviser virksomheder i brugen af LinkedIn og er up-to-date på sociale medier, når det gælder om at få kontakt til attraktive kandidater.

Mit omfattende personlige erhvervsmæssige netværk baner ligeledes vejen for en særlig kontakt til kandidater, som oftest ikke aktuelt er i søgeproces, og folk der kender mig ved, at flid er en af mine absolutte forcer.

Jeg har gennem de seneste 6 år arbejdet intensivt med alle aspekter af search&selection, rekruttering og headhunting, og jeg har rekrutteret et bredt felt af ledere og specialister til Dansk Erhvervsliv. For eksempler på løste opgaver, se her.

Jeg har arbejdet med rådgivning og vurdering af mennesker gennem de seneste 20 år samt udvikling af organisationer, ledere og medar­bejdere gennem de seneste seks år.

Jeg har stor forretningssans, stor menneskelig indsigt og solid erfaring med at afklare og udfordre menneskelige ressourcer og potentialer i jobmæssig sammenhæng.

Derudover har jeg HR-mæssigt arbejdet med:

 • Executive Coaching af ledere
 • Onboarding
 • Gennemført et stort antal individuelle Newplacementforløb på Direktions-, leder- og medarbejderniveau
 • Exitprogrammer, herunder Pre- og debriefing af ledere i forbindelse med opsigelsesrunder
 • Karriererådgivning og kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere
 • Holdforløb og Workshops indenfor bla. Teamudvikling
 • Undervisning og Facilitering af processer
 • Stresshåndtering – og stressforløb

Jeg er uddannet et-årig Markedsøkonom, Bachelor i fysioterapi, Cert. Life- and Business coach og Stresskonsulent. Desuden er jeg certificeret i forskellige personprofilanalyser.

Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed? Så tag kontakt til mig ved at klikke her

Samarbejdspartnere

Annette Sofia Skotte, Headhunter

Annette har siden 2009 løst rekrutteringsopgaver for danske og internationale virksomheder og har et bredt rekrutteringsnetværk indenfor handel, logistik, transport, teknisk salg og specialiserede ingeniøropgaver.

Med en baggrund som salgsdirektør fra en international virksomhed løser Annette Sofia rekrutteringsopgaver på tværs af værdikæden, dvs. økonomi, administration, IT, salg, marketing, service, produktion, logistik og generel ledelse, samtidig med en god og stabil proces og høj kvalitet i ansættelsesprocessen. Kerneområdet er executive rekruttering af ledere og specialister og erhvervscoaching på ledelsesniveau. Annette Sofia er ejer af ASK Headhunting med kontor på Ferskvandscenteret i Silkeborg.

Maj Djurhuus, Forandringscoach

Maj hjælper og udvikler virksomheder og medarbejdere gennem forandringer, og med speciale i HR processer der udspringer i opsigelser, omplaceringer, stress & trivsel, ønsker hun at medvirke til at skabe succes. Med mange års erfaring varetager Maj specialistrollen indenfor In- og outplacement, stresshåndtering og arbejdspassioner.

Værktøjskassen er stærk, og med kontakt til mange virksomheder begår hun sig på alle organisatoriske niveauer. Maj er desuden en inspirerende underviser og foredragsholder der til daglig er ejer af Transition Partner. Hun er uddannet Psykoterapeut, Stresscoach, HR-konsulent og er certificeret i MPA – Master Profilanalyse og The Passion Test Business.

Kontakt


Smedegaard Rekruttering ApS

Marselis Boulevard 1, 8000 Aarhus C

Mail: cs@smedegaardhr.dk

Phone: + 45 42801050

cvr.nr. 30353226