Om Smedegaard HR – Headhunting og Rekruttering

SmedegaardHR blev grundlagt i 2015 med visionen om at skabe den rekrutteringsvirksomhed, jeg gerne selv ville arbejde sammen med. Omdrejningspunktet er solid menneskelig indsigt, erfaring og mestring af alle aspekter af rekrutteringsprocessen.

Stifter af virksomheden er Christina Smedegaard, som er en af branchens erfarne headhuntere med mangeårig solid erfaring indenfor alle aspekter af rekruttering, og som løbene dygtiggør sig og holder sig opdateret på den nyeste teori og viden indenfor rekruttering, HR, search og sociale medier.

Hos SmedegaardHR vil du fra både kundens og kandidaters side oplever kvalitet, grundighed og professionalisme i alle aspekter af rekrutteringsprocessen.

Vi hjælper jer med at finde de bedste ledere og specialister, som kan skabe succes i jeres virksomhed, og vi varetager rekrutteringsopgaver indenfor en bred vifte af brancher.

Vi finder den rette kandidat til virksomheden ved solid indsigt i specialistområdet, samt dyb indsigt i virksomheden, organisationen og arbejdsmiljøet

Om Christina – stifter og ejer

Christina Smedegaard har siden 2011 arbejdet intensivt med search&selection, rekruttering og headhunting, og har gennemført et stort antal rekrutteringer på alle organisatoriske niveauer. Hendes solide erfaring og professionalisme gør, at du vil opleve en kompetent og dedikeret samarbejdspartner.

Christina Smedegaard har gennemgået intensiv undervisning og kurser i rekruttering for at være blandt de bedste.

Hendes omfattende personlige erhvervsmæssige netværk baner ligeledes vejen for en særlig kontakt til kandidater, som oftest ikke aktuelt er i søgeproces, og folk der kender Christina Smedegaard ved, at flid er en af hendes absolutte forcer.

Desuden har hun arbejdet med HR, rådgivning og vurdering af mennesker gennem de seneste 20 år samt udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere gennem de seneste seks år.

Christina Smedegaard har stor forretningssans, stor menneskelig indsigt og solid erfaring med at afklare og udfordre menneskelige ressourcer og potentialer i jobmæssig sammenhæng.

Christina Smedegaard er uddannet et-årig Markedsøkonom, Bachelor i fysioterapi, Cert. Life- and Business coach og Stresskonsulent. Desuden er hun certificeret i et bredt felt af personprofilanalyser.

Derudover har Christina Smedegaard arbejdet med:

  • Executive Coaching af direktører og ledere
  • Onboarding
  • Delproces med testtilbagemelding og personvurdering af kandidat i samarbejde med direktør og leder
  • Gennemført et stort antal individuelle Outplacementforløb på Direktions-, leder- og medarbejderniveau
  • Exitprogrammer, herunder Pre- og debriefing af ledere i forbindelse med opsigelsesrunder
  • Karriererådgivning og kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere
  • Holdforløb og Workshops indenfor bla. Teamudvikling
  • Undervisning og Facilitering af processer
  • Stresshåndtering – og stressforløb

Smedegaard HR støtter Verdens Børn

Smedegaard HR støtter børnehjemmet Bright Hope Cambodia gennem organisationen Verdens Børn. Støtten går til uddannelse, sundhed og tryghed for nogle af verdens mest udsatte børn. Læs mere her.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til ovenstående, behov for sparring eller ønsker at høre mere om, hvordan vi arbejder seriøst med ambitiøse ejere, ledere, bestyrelser og kandidater – Kontakt os her

KONTAKT