Som led i rekrutteringen anvender vi Assesment og test til udvælgelsen af kandidater til virksomheden.

Vi er certificerede i en række testværktøjer og anvender tests fra Master Management, der fokuserer på at afdække og udfolde menneskers og teams’ fulde potentiale. Du kan læse om testen her.

Disse tests anvender vi ligeledes i forbindelse med delprocesser, hvor I som virksomhed selv står overfor egen ansættelse af potentiel kandidat, hvor I ønsker kvalificeret bistand i den afsluttende fase.

Vi har solid erfaring i at sidde med ved bordet sammen med direktør eller ansættende leder i rekrutteringens afsluttende fase. Via en grundig profiltilbagemelding med dialog, coaching og indsigt medvirker vi til, at ansættende leder får et solidt kendskab til kandidaten, viden om personens adfærd på jobbet, samt hvordan kandidaten vil performe og trives i stillingen.

Smedegaard HR udbyder tests til organisationsudvikling, udvikling af teams, kompetenceudvikling af nuværende medarbejdere, samt sammensætning af bestyrelser og lederteams.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til ovenstående, behov for sparring eller ønsker at høre mere om, hvordan vi arbejder seriøst med ambitiøse ejere, ledere, bestyrelser og kandidater – Kontakt os her

KONTAKT